Povestea, spusĂ de Tavi:
Numele meu este Octavian Bezzeg­-Bărbuț sau Tavi, artistul și fondatorul Tavi Tattoo Studio.

Povestea mea și a tatuajelor începe din școala generală, când am început să fiu atras de chitară și de muzica rock. Eram foarte pasionat să urmăresc fiecare trupă pe care o îndrăgeam. Întotdeauna exersam desenând coperțile de albume ale trupelor.

În liceu mi-am făcut primul tatuaj, stârnindu-mi curiozitatea să pătrund în arta de a desena pe pielea oamenilor. Așa am început să “mâzgălesc” câțiva prieteni, prin metode neconvenționale. Cu aparate improvizate, construite de mine mă foloseam de simțul estetic și instinct ca să creez opere care rămân toata viața pe pielea oamenilor.

Mi-am dat interesul și am început încet-încet să-mi procur echipament profesional, să urmăresc
câțiva artiști consacrati. Zi și noapte am studiat desenul si mi-am perfectionat tehnica.

Altfel fiind spus, mi-am stabilit bazele de la care puteam să mă dezvolt mult mai ușor, găsindu-mi propriul stil de lucru și de abordare al tatuajelor.

In anul 2008 am obtinut locul 1 la Underground Tattoo Show Sibiu
Acest eveniment m-a motivat și încurajat destul de mult, încât am luat o decizie importantă și în același an  mi-am inaugurat propriul salon. Așa a început adevărata provocare ca artist tatuator.
Până acum am acumulat multe experiente, am abordat toate stilurile de tatuaje, atat tatuaje in nuante de negru si gri, cat si colorate. Experienta mea în arta tatuajelor variază de la tatuaje mici, tatuaje cu simboluri, tatuajele de tip portret sau chiar tatuaje cu modele complexe, abstracte. Preferatele mele rămân, însă, tatuajele cu modele customizate.

Ca și persoană, nu sunt foarte sofisticat însă, imi place să fac lucrurile în felul meu. De fiecare dată caut sa folosesc idei noi și creative, punându-mi amprenta cu în realizarea tuturor lucrărilor. Așa continuă povestea artei tatuajelor in salonul Tavi Tattoo Timisoara.

Următoarea filă din istoria salonului poate începe chiar cu tatuajul tău!