Te-ai hotarat sa iti faci un tatuaj, stii exact unde il vei face si ce va reprezenta el. Ai incercat sa iti faci o idee cu privire la pret si ti se pare putin piperat.

Iata de ce tatuajele nu sunt ieftine si care sunt compromisurile atunci cand un tatuaj este ieftin.

  • Preturile sunt o medie intre calitatea tatuajelor si experienta tatuatorului.
  • Unele saloane au si alti angajati decat tatuatorul: persoana care se ocupa de curatenie, persoana de la receptie, persoana care face contabilitatea. Desigur, toti acesti oameni lucreaza pe un salariu, care trebuie platit, si toti acesti oameni lucreaza pentru ca tu sa ai cel mai bun tatuaj in cele mai bune conditii.
  • Timpul nu il mai primesti inapoi.
    Timpul petrecut de artist pentru a iti face schita, pentru a gandi tatuajul, si chiar timpul alocat sedintei sunt momente pe care tatuatorul nu le va mai primi inapoi. Astfel, pretul unui tatuaj este justificat direct proportional de perioada alocata acestui tatuaj.
  • Materialele folosite, atunci cand sunt calitative, costa.
    Un tus negru care ramane perfect in piele fara sa isi schimbe culoarea in nuante de verde inchis este desigur, mai scump. Pe termen lung, investitia merita efortul financiar.

Decat sa te grabesti sa ai un tatuaj intr-un timp cat mai scurt, mai bine pune bani deoparte pana ce vei avea suma ceruta de tatuator. Astfel, nu va trebui sa faci compromisuri.